Tävlingen är avslutad och vinnaren kontaktad!

Tävlingen är avslutad och vinnaren kontaktad!

Glad andra advent! Idag är det dags att sparka igång den andra adventstävlingen, och denna vecka är det ett presentkort på hela 1 000 kronor hos Danskdesign.nu som står på spel! För en tusenlapp får man många fina saker, så det här presentkortet kan antingen leda till fina julklappar till både dig och andra – eller varför inte bli en julklapp till någon annan?

För att tävla

Skicka ett mail till maria(at)husligheter.se, skriv ”advent 2″ i ämnesraden (viktigt, annars hittar jag inte ditt mail när jag ska dra vinnarna) och svara på frågan Var ligger Danskdesign.nus fysiska butik?

Har du en blogg och tipsar om tävlingen i den så dubbleras dina vinstchanser som vanligt, skicka då med direktlänken till ditt blogginlägg i mailet. Du behöver inte ha en blogg för att vara med, istället kan du för att dubbla dina vinstchanser tipsa tre vänner om tävlingen – lägg då mig som kopia i mailet till vännerna så jag ser att du tipsat.

Tävlingen är öppen fram till tredje advent, då det kommer en ny, rolig tävling. Stort lycka till!

20 kommentarer

///////////////
 1. Ingegerd

  Trevlig tävling på en trevlig blogg! Jag har mailat ett svar till dig o länkat från min blogg!

  Trevlig kväll!

  0

 2. milla-andante

  Jag är inte med och tävlar men tackar för fina julklappstips både här och tidigare inlägg!!
  Blev själv sugen på en miniatyrstol…:)

  0

 3. Anna-Karin

  Jag hade köpt den mellanstora kubusljusstaken om jag vunnit. Har skickat mail till dig och tipsar på min blogg.

  0

 4. Pingback:Vinnarna av Yankee Candle-paketen! | Husligheter – inredning och design som blogg.

 5. Pingback:Nu vill jag också vinna! « Design Delight – det senaste inom inredning och design

 6. Pingback:Thérése blogg name Advenstkalender

 7. Pingback:Adventstävlande a la inredning « En liten paus

 8. Ingrid

  Hej! Jätterolig tävling 🙂 Jag har skickat ett mejl med svaret och en länkning från bloggen 🙂 Kram så länge!

  0

 9. Elin Jonsson

  Klart att jag är med, har mailat dig.

  Kramar och God Jul / Elin

  0

 10. Huset pa Planen

  Jeg sender et svar jeg også, selvom jeg holder til i Norge. Og krysser fingrene.

  0

 11. Pingback:Adventstävling « LillaGrå – just nu

 12. Pingback:.dansk design. « Eliseir – my wall of inspiration

 13. Pingback:Straight from my heart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Close