Det här coola hemmet i Brooklyn har mässingen som en röd tråd – från den maffiga köksfläkten till de snygga lampknapparna. Visst, ledsnar man blir det dyyyrt att byta ut alla fasta detaljer, men ack så snyggt så länge det varar! Den minst sagt annorlunda köksbänken med sin tunga träskiva som liksom ”spiller över” är nog inte för alla, men ett coolt blickfång i en annars väldigt sparsmakad miljö. Se fler bilder och läs om ägarna hos Dwell.

Translation: This cool home in Brooklyn features a lot of brass in every room. It’s gorgeous, as long as you don’t tire of it – then it will be pretty expensive to remove it all … The unusual countertop might not be for everyone, but I really think it works in this minimalistic environment. See more pics at Dwell.

#Etiketter
Dwell

3 kommentarer

///////////////
 1. Tove - Formfront

  Mmm, är helt besatt av mässing och koppar just nu. Men eftersom jag jobbar som inredare så undrar jag såklart när jag kommer tröttna … Skulle för tillfället i alla fall inte tacka nej till att få flytta in i den här fina lägenheten. Gillar framförallt handtaget och blandaren.

  0
  1. Maria/Husligheter

   Tove: Nej, det är ju det som är problemet, man vet ju att det kommer nya kärlekar hela tiden som ersätter de gamla! Men jag håller med, handtaget och blandaren är helt fantastiska!

   0
 2. Köksinspiration

  Den bänkskivan var riktigt häftig! Undrar om man kan köpa något liknande i Sverige….

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *