Det känns som att hela inredningsvärlden pratat om pastelltrenden i flera år vid det här laget, men efter besöket på mässan går det inte att blunda för att pastellpaletten fortsätter att dominera. Gärna lite smutsigare, dovare pasteller än de glättigt 1950-taliga – även om de också dyker upp här och var.

En liten bildskörd i pastellernas tecken:

Danska &tradition. (Alla foton Maria Soxbo/Husligheter.se)

Danska &tradition. (Alla foton Maria Soxbo/Husligheter.se)

Via CPH.

Via CPH.

Hay.

Hay.

Blå station.

Blå station.

 

Muuto.

Muuto.

 

Astrid.

Astrid.

Translation: It feels a bit like we’ve talked about the dirty pastel trend for YEARS now, which we actually have I think. But after visiting Stockholm Furniture Fair it’s impossible to ignore the fact that the pastels are here to stay.

3 kommentarer

///////////////
  1. Lisbeth

    Tack för rapporten. Jag har länkat till dig. /L

    0
  2. Pingback:Stockholm Furniture Fair 2013 | ByCharlotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *