Jag har skämtsamt påpekat nån gång att alla verkar ha samma smak i Göteborg – vilket förstås mest beror på att objekten förmedlas via Alvhem och därför stylats av samma stylist. Well, vet inte om det beror på att den här pärlan säljs via Stadshem istället, men den coolt retrodoftande inredningen känns som ett välkommet avbrott mot allt svart/vitt. Maria, inspiration i din smak – no? (Stort tipstack till Anna G!)

Apartment for sale in Gothenburg – Husligheter.se Apartment for sale in Gothenburg – Husligheter.se Apartment for sale in Gothenburg – Husligheter.se Apartment for sale in Gothenburg – Husligheter.se Apartment for sale in Gothenburg – Husligheter.se Apartment for sale in Gothenburg – Husligheter.se Apartment for sale in Gothenburg – Husligheter.se Apartment for sale in Gothenburg – Husligheter.se Apartment for sale in Gothenburg – Husligheter.se

Translation: I’ve joked that everyone in Gothenburg seem to have the same taste, which of course isn’t true – it’s just because the real estate agency uses the same stylist. This apartment however has a different vibe, I really like the retro feeling.

8 kommentarer

///////////////
 1. Cecilia

  sjukt snyggt. en ljuvlig lägenhet.

  0
 2. Mari

  Jättefin inspiration! Gillar det svart och vita själv, men här finns också mycket att inspireras av. Speciellt trevligt med variation. Förstår också att det ofta blir liknande/samma stil då en mäklare använder samma stylist med en viss stil och en bas av saker som tas med vid stylist av objekt kanske. Men jag skulle nog tycka (personligen) att det var roligare med någon mer accentfärg, träslag, quirkiness som stack ut ur den svartvita stilen, även om jag som stylist var väldigt inne på det själv en period. Kan tänkas att jag blir lite blind för alla varianter som faktiskt går att hitta. Men just Göteborgs stylingen känns helt stöpt i samma form efter ett antal instagrambilder eller bostadsannonser efter ett tag. Finns det en liknande ”stockholmsstil” eller ”Malmöstil”, eller har jag bara missat att de är likadana kanske?

  0
 3. Kvadratsmart-Maria

  Ah, jo jag tackar! Visst är det här inspiration helt i min smak! Vissa av inredningsdetaljerna finns ju redan i min ägo, andra skulle jag mer än gärna ta in;) Det riktigt kliar i fingrarna att få inreda en lya.

  0
 4. Pingback:Läckra Lägenheter | lmode.spotlife.se @ Spotlife

 5. Katarina

  Jättefint o massor av inspiration för mig som snart har 325 kvm hus att inreda. Vet någon varifrån mattan under matsalsbordet kommer?

  0
 6. Pingback:Costilla de Adán

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *