Nyckelförvaring Housedoctor – Husligheter

I jakt på en bild till ett tidningsuppdrag jag håller på med hittade jag denna superenkla DIY-lösning – målade trälist och en massa L-krokar. Klart! Perfekt för sommarhuset kanske, där man dels hänger av sig sina hemnycklar för flera veckor framöver, dels har en rad smånycklar till cykeln, friggeboden, båtskjulet eller vad det nu kan vara. Fint med dubbla rader, och har man inte så många nycklar kan man ju också utnyttja listen som avgränsare och tapetsera övre delen av väggen till exempel.

Bilden är från Housedoctor och här ser man också hur fint det blir med enhetliga nyckeltags för att hålla koll på vilken nyckel som går till vad. Enkla nyckelringar i läder med präglad text kan man göra själv med hjälp av stansar. Dagens dubbeltips!

Translation: Simple key organizer with hooks, and easy DIY tags in leather.

#Etiketter
DIY

En kommentar

///////////////

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Close