Nu är vi i full fart med att städa ur sommarhuset och packa ihop för att återgå till vardagen. När vi kommer hem är det inte direkt läge att slänga sig i soffan och vila ut efter resan, utan då ska alla möbler kånkas tillbaka på sina rätta ställen – på vårt nya golv! Men sen kan bloggen återgå till normaltakt igen, och i väntan på det så ville jag bara tipsa om denna smartsnygga tidningshållare gjord av två skärp – perfekt för dig som har en stringhylla hemma!

Tidningshållare av skärp – Husligheter

Foto Krista Keltanen

Så smart och snyggt att utnyttja gavlarna på det här sättet, och eftersom allt som krävs är två snygga bälten går det också att variera i färg och form.

Den lilla nätta arbetsplatsen är en del av Laura Seppänens inredning och styling av en liten studio för finska Yit Group och Kanttia2 och deras nya Smartti-koncept. Se många fler kvadratsmarta lösningar (och allmänt dregel-worthy inredning förstås) här!

Nu åter till packningen!

Translation: Love this magazine holder DIY by Laura Seppänen!

#Etiketter
DIY

3 kommentarer

///////////////
 1. Amina

  Men gud vad bra! Men det kommer inte funka till min Pockethylla… Åh vad synd… Men ska spara tipset till framtida Stringhyllor (el dyl).

  0
  1. Maria/Husligheter

   Nej pocket blir nog lite för smalt tyvärr. Men gavlarna kan ju användas till annat! Ett skärp blir en fin sjalhängare till exempel. Eller en S-krok?

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *