Avokadogrönt, svartvitrandigt och babyblått är ingen given kombination, men när man väl ser den är den ju toppen!

Avokadogrönt, svartvitrandigt och babyblått är ingen given kombination, men när man väl ser den är den ju toppen!

Mitt kök är i vitt, svart och valnöt – älsklingskombon som jag tänker att jag inte blir less på i första taget, och lätt att variera med knalliga accessoarer. Men ibland ser jag roliga kök som tagit ut svängarna, och då känner jag mig safe och tråkig. Detta gröna kök med svartvitrandig tapet tycker är supercoolt! Och den ljusblå kaffemaskinen passade lite otippat perfekt in!

Inredaren Miles Redd står bakom köket, och hans hemsida är väl värd en titt. Han gör väldigt roliga hem tycker jag, mycket prylar (så inget för minimalisten), men jag gillar att det känns så personligt och inte stylat.

Miles har också gjort en lista på 10 inredningstricks, som ska finnas med i nya numret av Domino – jag ska jaga rätt på den och se vad han har att säga.

#Etiketter
randigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close