Jag blev fotad i Norrgavels fina butik i Stockholm.

Jag blev fotad i Norrgavels fina butik i Stockholm.

Min mamma ringde igår och påstod att jag var på stor bild i min hemstads tidning, Sundsvallan (dock ej på webben). Först fattade jag inte alls varför, men sen kom jag ihåg att jag intervjuades av trevliga Lena Wreede för TT Spektra för ett tag sedan om inredning – och TT Spektra är en byrå som förmedlar artiklar till bland annat lokaltidningar. Läste också hos Chez Larsson att artikeln hamnat i svenska Helsingforstidningen Hufvudstadsbladet och Helsingborgsbladet också, kul! Här kan du läsa, klicka för större.

Hur som helst fick jag några av fotona som Mats Andersson tog på mig i butiken Norrgavel också – en sån där riktig ruskdag så jag var snöblöt i håret och allmänt fuktig tyvärr, men det får jag bjuda på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close