Ovanligt många skyltar på årets mässa.

Ovanligt många skyltar på årets mässa.

I fredags var jag alltså på antikmässan, och det blev faktiskt inte mycket shoppat den här gången. Ett par nyproducerade böcker och en nyproducerad glasvas – very antikt… Min inredningsstil börjar rimma sämre och sämre med rådande trender, märker jag. För ett par år sedan var 1950-talet hårdvaluta, men nu börjar merparten av det som säljs vara äldre än så, typ början av seklet. Bra för de som gillar den stilen, mindre bra för mig.

Men även om jag inte hittade något att slå till så fanns det så klart mycket att kika på ändå. Jag har till exempel aldrig sett så många skyltar och bokstäver förut på mässan – den till vänster som det står Skor på hade jag gärna kånkat hem om den inte hade kostat 3 500 kronor. Tänk vad snygg mot en vit, lite ruffig vägg!

Translation: Last week I went to the antique fair which is one of my favourite things to do. Didn’t go nuts this time, so i actually just bought some new books, but I love visiting anyway. How about the great Skor-sign above?

#Etiketter
antikmässa

5 kommentarer

///////////////
 1. Kelly

  Åh, fasen att man missade mässan!
  Kan inte du ge lite tips på bra affärer som man kan gå på sthlm? det vore grymt!

  0
 2. marie

  hej, kommer du ihåg vem det var som sålde skylten med skor. den var verkligen sååå fin!

  0
  1. Husligheter-Maria

   Marie: Oj, tyvärr inte, det var lite för många utställare för att hålla isär de jag inte handlade från. Tyvärr!

   0
 3. Pingback:En butiksskylt, tack! | Husligheter – inredning och design som blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close