Ljust, luftigt och mättade färger.

Ljust, luftigt och mättade färger.

Inredaren Kay Kollar är duktig som attan och på hennes hemsida hittade jag De Cordova House, som ligger i Beverly Hills. Otroligt snyggt (om man är jag, och det är jag ju) och trivsamt, om möjligt lite tidsbundet. Man får nästan känslan av att titta på arkivfoton från 1959, om ni förstår hur jag menar. Men jag älskar den varma färgskalan och de organiska formerna, det är sånt jag går i gång på. Via Desire to Inspire.

Snygga stolar! Jag gillar det lilla handtaget. Däremot hade jag nog inte kunnat motstå att hänga upp en maffigare lampa.

Snygga stolar! Jag gillar det lilla handtaget. Däremot hade jag nog inte kunnat motstå att hänga upp en maffigare lampa.

Allt är lite rundat, ser ni det?

Allt är lite rundat, ser ni det?

Huset däremot, är kantigt.

Huset däremot, är kantigt.

Translation: Interior designer Kay Kollar is the brain behind this beautiful house. It’s perhaps a bit too perfect – I get the feeling of watching images from the late 50s, but it’s amazing nevertheless. I love the organic shapes in contrast to the sharp edges of the building.

3 kommentarer

///////////////
  1. Husligheter-Maria

   Lilla huset på prärien: Jag får passa på när jag har tid och precis är klar med ett gäng frilansjobb! =) Kommer nog inte att kunna hålla samma tempo jämt misstänker jag, men bloggen prioriteras ju högt så jag ska försöka hitta tid så ofta som möjligt!

   0
 1. Sofia S

  Så galet fint!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close