Kurvig och sirlig – bra kontrast mot min stil.

Kurvig och sirlig – bra kontrast mot min stil.

Jag har ju mitt lilla stolprojekt, och det tar lite tid att hitta de perfekta kandidaterna har jag märkt. En av stolarna ovan hade passat klockrent, sirlig och kurvig som kontrast mot allt grafiskt och stilrent hemma hos mig. Men de där stolarna kan jag ju inte ta, de tillhör ju nån annan. Bilden kommer härifrån.

Om ni, någonstans i Stockholm, sett billiga uddastolar på loppis – tipsa mig gärna!

Translation: I’m on the hunt for some different chairs to give a makeover, and one like the ones in the photo would be perfect. Haven’t found one though.

#Etiketter
loppisstol

3 kommentarer

///////////////
 1. Agnes B

  Maria! Din nya blogg är så fin 🙂
  Och tack för ditt jubel ja äntligen blev Ann-skorna mina, men så otippat!!
  jag bara undrar: hur ska de knytas?? runt ett varv eller bara rakt på? eller ska de hänga och slänga? vilka problem!!

  0
 2. Sandra drömkaka

  Ja de var underbart fina stolarna & även allt annat på bilden var ritkigt fint :)!
  Ta & hör med olika secondhandbutiker kring stockholm, det kan finnas där om du har tur 🙂

  0
  1. Husligheter-Maria

   Agnes: Jaj ag vet, jag har haft samma fundering. Första hade jag de ett varv runt fotleden, men jag tyckte nästan snörena var liiite för korta för det, knuten gick upp så ofta. Så nu knyter jag som vanligt, det blir en en lite oversizad rosett typ, funkarm ed tanke på hur mycket snören det ändå är! Och tack, tack för berömmet!

   Sandra drömkaka: Ja, jag går in i alla seondhandbutiker jag ser, synd bara att prisnivån ofta är så hög i Stockholm. Jag vill ju fynda!

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close