De är inte speciellt lika, systrarna.

De är inte speciellt lika, systrarna.

Vet du vem Lee Radziwill är? Inte jag heller, förrän jag nyligen läste om henne. Bortgångna Jackie Onassis lillasyster Lee lever än idag och tydligen hade Elle Decor bilder från hennes två lägenheter i ett av vårens nummer. En vacker kvinna som också förstås har ett spännande och ganska tragiskt livsöde eftersom hon är en del av den oturförföljda Kennedyfamiljen. Det här blogginlägget visar massor av bilder på Lees nuvarande och tidigare hem, och berättar dessutom historien om henne – läs om ni är nyfikna!

Själv fascinerades jag mest av att hon inte är rädd för mönster – och dessutom gillar att använda samma mönster på allt. Det ger en märklig och väldigt kraftfull effekt, som jag tror relativt få skulle våga sig på. Hon inredde så klart inte alla rum så här, det finns massor av andra stilar i blogginlägget jag länkar till, men här är de två roligaste exemplen:

Det här är biblioteket i den franska lägenheten.

Det här är biblioteket i den franska lägenheten.

Och biblioteket i lägenheten i New York är inrett efter samma princip.

Och biblioteket i lägenheten i New York är inrett efter samma princip.

Translation. Lee Radziwill is Jackie Onassis baby sister, and she now lives in two apartments in Paris and New York. Elle Decor apparently featured her homes in a recent issue, and I’m stunned over the way she decorated with the same pattern on walls, furniture and curtains.

[poll id=”8″]

#Etiketter
kändis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close