Lägg märke till lampan på bordet, stilkrock!

Lägg märke till lampan på bordet, stilkrock!

Idag har jag betat av en timme och 45 minuter på gymmet (efter två veckors förkylningsuppehåll, tror ni att jag kommer att kunna gå i morgon?) och en supertrevlig lunch med min höggravida kompis på restaurang Publik i PUB-huset. Det hade hänt saker sen sist jag var där, då var restaurangytan mindre. Nu hade de, förutom den vanliga delen som är möblerad med de här coola stolarna, också inrett en mysigare soffdel med gamla soffor och fåtöljer omklädda med ihopsydda skjortstuvar! Otroligt fint, så här skulle jag kunna ha det hemma faktiskt.

Jag gillar stilkrocken med de hypermoderna Shair One och de gamla sofforna. Och i taket hänger Ingo Maurers vackra Birdie, tänk om jag finge plocka med mig halva inredningen hem…

Idag gissar jag att jag har fått några nya läsare tack vare snälla Clara, välkomna hit! Hoppas ni kommer att trivas!

Translation: Today I had lunch at Publik, where they’ve expanded with a new dining area with vintage sofas reupholstered in old shirts! Incredibly cool, I’d like to take them home please. Oh, and I think I got some new readers thanks to Underbara Clara. Welcome, I hope you’ll like it!

5 kommentarer

///////////////
 1. mini

  åå det var då en underbart inspirerande blogg jag hittade till! och publik på pub03 är min och min lille prins absoluta favvoställe! mini

  0
  1. Husligheter-Maria

   Mini: Tack snälla för det fina berömmet! Och Publik är trevligt! (Men lite långa köer…)

   0
 2. Anton

  Vart tog designerskolan vägen?

  0
  1. Husligheter-Maria

   Anton: Det kommer fler delar, har bara inte hunnit göra några fler än! Håll utkik! =)

   0
 3. Pingback:Skjortmani | Husligheter – inredning och design som blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close