Therese bor i vackra Mullhyttan och bloggar om det!

Therese bor i vackra Mullhyttan och bloggar om det!

God morgon! Idag ska jag ha en riktig heldag, först scones med maken (alltid scones på lördagar, mycket viktigt), och sen en heldag med två utomsocknes vänner. Det blir förmodligen en hel del antikaffärer, en god lunch någonstans, en fikapaus (i solen? hoppas) och så rundar vi av med middag på 1900. Så inte så mycket bloggning idag, men förhoppningsvis desto fler inlägg om antika fynd i morgon!

Jag tänkte också passa på att flagga redan nu för att mitt inredningsreportage hemma hos Huset vid ånTherese är med i morgondagens Söndagsbilaga i Aftonbladet! Therese bor i Mullhyttan i en röd villa med vita knutar och kakelugnar och veranda, och hon bloggar om sitt liv här. Bilderna ovan har Alexander von Sydow tagit (och jag publicerar dem med hans tillåtelse), och fler bilder från Thereses lantliga hem hittar du alltså i morgon i tidningen.

Translation: Today I’m gonna have a whole day with my friends from out of town. A lot of antique shops, a lunch somewhere and dinner at restaurant 1900 is on the menu. More blogging about it tomorrow! Also, don’s miss Aftonbladet Söndag tomorrow (if in Sweden, that is), my article about Therese’s country style home is in it!

#Etiketter
kakelugn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close