Inspirerad av Lotta så gick jag med i Rädda mammorna-insamlingen, ett bra initiativ som kan visa hur bra bloggosfären ändå kan fungera! Jag skänkte 60 kronor, ungefär motsvarande en chai latte och en cheese cake i det här dyra landet. Det räcker också till ett första hjälpen-kit. Eller en filt, eller ett moskitnät – och då blir det pengar över. Eller mat i tre veckor.

Om du också kan tänka dig att avstå från en storstadsfika den här veckan och låta pengarna gå till insamlingen istället så blir jag jätteglad! Klicka bara här, eller på bannern ovan, eller den i spalten till höger. Och starta gärna en insamling du också om du bloggar! Här kan du läsa mer om varför insamlingen startade.

Translation: The blogosphere in Sweden is doing a fundraiser together with the Red Cross to help mothers around the world. Click on the banner above if you want to help out!

#Etiketter
ram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close