(Fast man kommer ju alltid hem med värmeljus också...)

(Fast man kommer ju alltid hem med värmeljus också...)

I veckan ska jag försöka hinna klämma in en tur till IKEA mellan intervjuer, träningspass och kneg vid datorn. Framför allt på grund av Textur, den orange lampan ovan. Vi har två, som står i fönstren med timers och välkomnar oss hem med världens mysigaste sken. Men nu har den ena gått och dött, knall och fall, utan vettig förklaring. Eftersom den är så pass billig så blir det faktiskt en ny, för just nu känns det väldigt mörkt i det fönstret.

Sen ska jag passa på att klämma på mattan Rand igen, jag faller för den varje gång jag ser den på bild och jag är så rädd att jag ska gå och vela tills den plötsligt utgår ur sortimentet. Kanske blir det ett köp! Och så ska jag spana på tyger, jag tror inte att stolarna kommer att kläs om med IKEA-tyg eftersom jag nog vill ha ett mer hållbart alternativ, men inspiration kan jag ju få. Och slutligen undrar jag om enkla och billiga Susa kanske är min nya väckarklocka, men vi får se.

Translation: I want to squeeze in a trip to IKEA this week, my favourite orange lamp has broken and I need to replace it. A new alarm clock, and perhaps the Rand rug is also on the list – and just maybe some fabric for my chairs.

2 kommentarer

///////////////
  1. Linda-Maria

    När jag var på Ikea här i Amsterdam förra veckan hittade jag ett nytt tyg, lite svensk tenn aktigt med undulater på, verkligen jätte snyggt.

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close