Det kan ju vara lite mysigt när det regnar trots allt! Ingen aning om var jag hittat bilden, förlåt!

Det kan ju vara lite mysigt när det regnar trots allt! Ingen aning om var jag hittat bilden, förlåt!

Skruttvädret idag fick bli min ursäkt att ha det så mysigt som möjligt – jag fikade på ROOM med vännen Jenny och hennes nästan månadsgamla son (cute overload!), köpte en uppsättning bestick till eftersom vi alltid fick slut skedar innan diskmaskinen var full, sprang förbi Acnes utförsäljning och fyndade tre par jeans för en tusenlapp, svängde förbi Granit och shoppade lite belysande saker (mer om det senare) och åkte hem och tände kaminen, drog igång Sinatra på Spotify och drack hinkvis med väldoftande te. Mys!

Och så det kanske bästa av allt – jag fick vara med i Design*Sponges before & after-avdelning med klädkammaren, hurra! Det känns lite som att få en inredningsbloggs-oscar eller nåt, jag är löjligt stolt!

Translation: Rainy and grey outside, so I’ve used the bad weather as an excuse to only do fun things today. Having a cup of tea with a friend and her month old son, shopping, firing up the stove, listening to Sinatra and having buckets of yummy tea. And the best thing of all – my walkin closet was featured at Design*sponge! It feels like I’ve won a design blog Oscar!

#Etiketter
bestickklädkammare

5 kommentarer

///////////////
 1. Annika

  Roligt att klädkammaren visas hos Design*Sponge! Kikade in där – jättefint inlägg! Klart att du ska vara stolt. 🙂

  0
 2. Martina

  Åh, när Acne har utförsäljning grämer det en extra att man inte bor i Sthlm :/ Säg inte att kex:en var med bara, för jag köpte mina till fullpris igår..! Å grattis till D*S inlägget! Stort!;)

  0
  1. Husligheter-Maria

   Martina: Såg inga Kex där faktiskt (jag spanade!) så jag tror du kan andas ut! =)

   Helena: Tack!

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close