Gigantiska fjädrar återanvänds som pallar – ett coolt tips från Haute*Nature.

Gigantiska fjädrar återanvänds som pallar – ett coolt tips från Haute*Nature.

Idag är det Världsmiljödagen, jag firar det genom att elda i kaminen istället för att vrida upp pannan – det här vädret gör det lite väl kyligt inomhus. Och så tänkte jag passa på att tipsa om en miljödedikerad designblogg, Haute*Nature, som jag upptäckte häromdagen. Kul att följa för snygga och miljövänliga tips!

Vad är ditt bästa ekodesigntips?

Translation: Today it’s World Environment Day and I’m celebrating by lighting a fire instead of turning the heat up. Haute*Nature is a fun design blog with eco focus. What’s your favourite eco website?

4 kommentarer

///////////////
 1. Elin

  Hejsan!
  Har sett att du klätt endel stolar. Behöver man något speciellt tyg som möbeltyg, eller går det bra med ett vanligt tyg som inte är allt för tunt? Ska själv klä om några jag nyss köpt, men jag tycker att de möbeltyger som är snygga är så dyra. Mvh Elin, esatirnine.blogspot.com

  0
  1. Husligheter-Maria

   Elin: Jag har faktiskt inte klätt om några möbler än, men är på gång att göra det med köksstolarna. Så jag är absolut ingen expert, det jag vet är att det finns ett mått som heter Martindale som anger tygets hållfasthet, och det ska gärna ligga på 15 000-25 000 för privatmöbler (högre för möbler i offentlig miljö). Jag tror inte att tex IKEA anger Martindale på sina tyger, men de grövre sorterna används ju ofta för att klä om möbler ändå. Vill du lägga mycket pengar på att klä om en fåtölj kan det nog vara värt att se till att tyget är ett riktigt möbeltyg, men om du som jag bara ska häfta fast nytt tyg på stolsitsar (lite tyg, lätt att göra om, kan fixas själv) så räcker det säkert med att tyget är lite stadigare.

   0
 2. Rare Autumn

  wow så vackert! gillar verkligen… och tack för tipset om bloggen som jag inte kände till innan

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close