Sea of shoes-Jane är en av de 15, rik Texastös med en avundsvärd skosamling.

Sea of shoes-Jane är en av de 15, rik Texastös med en avundsvärd skosamling.

Jag tänkte att jag skulle vara duktig och tipsa när mina artiklar är ute i pressen, och ibland handlar det inte om inredning men det handlar i alla fall om bloggar! Så om du läser även modebloggar kan jag tipsa om att jag sammanställt världens bästa modebloggar i nya numret av Glamour. Bilderna har jag helt fräckt snott från världens bästa Agnes (som är med på listan). Julia Roberts är på omslaget, tips tips.

Längst ner till vänster på högra sidan skymtar braiga Agnes.

Längst ner till vänster på högra sidan skymtar braiga Agnes.

Update: Listan uppmärksammas av Rodeo, Metro och Elin Kling.

Translation: I’ve listed the 15 best fashion blogs in the July issue of Swedish Glamour magazine, check it out!

#Etiketter
bloggareGlamour

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close