Foto: Björn Wanhatalo/Aftonbladet

Foto: Björn Wanhatalo/Aftonbladet

Jag hittade ett till också, från Annelies fina hem i K-märkta Angården! Jag bloggade om hennes favoritsak tidigare, det kan du läsa här. Och klickar du här får du se hela reportaget med alla bilder!

Translation. Found another one of “my” homes, this is Annelie’s amazing apartment.

#Etiketter
Aftonbladet Söndag

6 kommentarer

///////////////
 1. Inspirera Mera

  Jag tyckte väl att jag kände ingen kakelugnen 🙂 Håller med att Annelie har ett vackert hem. Kram Sandra

  0
 2. annelie

  Hej!
  Jag skulle vilja ha tips på inredningsbutiker i sthlm? Gärna i city. Gillar romantiskt vitt och småplock, tipsa om alla butiker du tycker är bra 🙂 Vore så tacksam för svar! Mvh /Annelie

  0
 3. annelie

  Tack för tipsen! Kan inte påstå att det romantiska helt o hållet är min stil, är rätt blandad 🙂 Kul att Annelie som du skriver om här ovan också är från Umeå, som jag 🙂 Återigen, tack för hjälpen och en bra blogg!

  0
 4. Linnéa

  Hej och tack för en inspirerande och välgjord blogg! Jag vill ha en gammeldags världskarta på min vägg (som fondvägg alltså) men hittar bara moderna versioner i färg. Såg på hotspots blogg (http://hotspot.webblogg.se/2009/june/smoothing-lacquer.html) nåt som verkar likna det jag tänker mig. Vet du var den kommer ifrån eller har du nåt annat bra tips?

  0
  1. Husligheter-Maria

   Linnéa: Vet inte var Karolina hittat sin (maila henne och fråga vettja!), men fina gamla kartor kan du hitta på eBay och så vet jag att det finns en bra affär i Stockholm någonstans (Roslagsgatan?) som specialiserat sig på gamla kartor. Det finns också åtminstone en butik i Gamla stan också, Antique map & prints. Lycka till?

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close