Mina stolar blev extra glada över att få synas hos Design*sponge också.

Mina stolar blev extra glada över att få synas hos Design*sponge också.

Trevligt nog fick min stolmakeover komma med på Design*sponges senaste before & after-inlägg, jag är mycket hedrad över att Grace tog med mitt bidrag (precis som hon gjorde med klädkammaren)! Lite extra kul att se Svenskt Tenn-tygerna i en utländsk blogg också, tycker ni inte?

Idag har jag varit iväg på äventyr hela dagen, förkylningen (som vägrar släppa taget) till trots. Frilanslivet tillät lite utsvävningar idag, så jag övergav datorn och bloggen och gav mig ut för att shoppa loss efter mitt lunchmöte. Men i morgon är jag tillbaka med nya inlägg igen!

Translation: My chairs made it to Design*sponge’s before & after-section, I’m very proud!

#Etiketter
Svenskt Tenn

5 kommentarer

///////////////
  1. Kajsa

    Älskar före och efter-inlägg! Och kul med svenska bidrag på Design*Sponge, grattis!

    0
  2. Pingback:Same, samt but different | Husligheter – inredning och design som blogg.

  3. Pingback:Same, same but different | Husligheter – inredning och design som blogg.

  4. Pingback:Modern greens | Husligheter – inredning och design som blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close