Klicka på bilden för att läsa intervjun!

Klicka på bilden för att läsa intervjun!

Som jag berättat tidigare är jag ju nominerad till en Veckorevyn Blog Award, och det går att läsa en intervju med mig här! Och så passar jag på att tigga lite röster också (det går att rösta varje dag fram till 17 oktober), här röstar du!

Translation: I’m nominated for a Veckorevyn Blog Award, and Veckorevyn did an interview with me (in Swedish). If you’d like to vote for me, do it here!

#Etiketter
awardVeckorevyn

7 kommentarer

///////////////
 1. Sofia

  Håller tummarna för att du vinner, har röstat på dig en hel hög gånger! 🙂

  0
 2. Janne

  Fantastisk blogg:) Denne fant jeg helt tilfeldig men veeeldig glad for det..

  Skal kikke innom deg igjen:) Ha en fin dag videre..

  0
 3. Lisa

  Det är du bannemej värd Maria. Du har en helt fantastisk fin och välarbetad blogg!

  Kram
  Lisa

  0
 4. Åse

  Jag har nyligen börjat blogga själv och har därför börjat läsa andras bloggar mer kontinuerligt sedan ett par månader tillbaka, och jag tycker verkligen bäst om din, så därför har du naturligtvis min röst!

  Trevlig helg

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close