Ett önskerum inspirerat av Sköna hem.

Ett önskerum inspirerat av Sköna hem.

Så fort jag såg bilden ovan i Sköna Hem så blev jag otroligt sugen på en grön Chesterfieldsoffa! Lite otippat – för 10-15 år sedan var nog Chesterfield bland de fulaste jag visste och nu tycker jag att det är supersnyggt. Man ska aldrig säga aldrig, med andra ord… Hemmet ovan är över huvud taget väldigt inspirerande, så det fick bli ett kombinerat sno stilen/önskerum!

Chesterfieldsoffan ovan har jag bara googlat fram, men på Lauritz finns olika färger till bra priser. Mattan är från Mio, bordet i zebrano är från en brittisk sajt men liknande finns nog här hemma, stolen är Arne Jacobsens Svanen (så dyr, så dyr men så fin, så fin), fuskpälspläden är från Ceannis, affischen från Moderna Museet, Nagel-ljusstaken har googlats fram men finns i överflöd på tyska eBay, sparbössan är från Our Childrens Gorilla och lampan behöver jag inte önska mig längre!

Translation: I’m craving a green chesterfield now, since I saw the photo above from Sköna Hem.

#Etiketter
Arne Jacobsen

2 kommentarer

///////////////
  1. La Linda

    Sedan jag såg “Tre systrar och en mamma” på TV i lördags så har jag också varit väldigt sugen på en Chesterfield. Mums!

    0
  2. Pingback:Läsarutmaningen: Lyxigt 70-talshotell | Husligheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close