Klicka på bilden för att komma till intervjun!

Klicka på bilden för att komma till intervjun!

Åh, vad skönt att jag har en “vanlig” arbetsdag hemifrån idag, med tanke på vilken ruskväder som pågår utomhus! Hela den här veckan har varit så mötesfylld att jag verkligen ser fram emot en dag med datorn och en kopp te. Nu ska jag uppdatera mig på allt som utspelade sig i bloggvärlden igår när jag var ute och sprang på stan så kommer nya inlägg inom kort – tills vidare kan ni läsa en intervju som Coorda gjort med mig om ni vill!

Translation: Horrible weather, I’m glad to have a normal workday at home in front of me instead of meetings all over town like this last few days.

#Etiketter
Coordaintervju

En kommentar

///////////////

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close