Gårdagskvällen i (andras) bilder!

Gårdagskvällen i (andras) bilder! Jag hade inte ens en kamera med mig, så samtliga foton är fräckt snodda från flickornas bloggar...

Jag brukar ju inte blogga särskilt mycket om min fritid, men idag kände jag för ett undantag (och jag fick ju önskemål om att blogga mer om mitt jobb, så det här är ju nästan relevant i alla fall!). Jag måste ju nämligen få berätta hur galet trevligt det är när det här stora tjejgänget träffas! Allihop har jag lärt känna genom jobb, och här märks det ganska tydligt att min vänkrets består av modemänniskor och inte inredningsmänniskor… Men design som design, inte sant?

Hur som helst så kan jag varmt rekommendera mina vänners bloggar (även om ni säkert redan läser de flesta av dem om ni är modeintresserade): Gårdagskvällens värdinna Nina/Aftonbladet, Agnes/Rodeo, Lisa/Rodeo, Lina/Nymodigheter, Karolina/Hotspot och Marcella/Metro. Den andra Lisa, som är stylist på Sofis mode, bloggar inte men hennes fina modeplåtningar hittar ni varje vecka i Sofis mode. Det är så här man ska tillbringa en gråtrist novemberkväll!

Translation: Last night’s dinner with a lot of my friends from the fashion world – there’s no better way to spend a grey November night.

En kommentar

///////////////

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close