Lite somrig bild, det kan vi behöva just nu.

Lite somrig bild, det kan vi behöva just nu.

Mycket jobb så här innan jul, varför är det alltid så att man jobbar sig supertrött inför varje ledighet? Igår var jag på en rolig kändisplåtning igen, glömde dock att ta bilder men jag lovar att tipsa när tidningen kommer ut i början på nästa år – tills dess är det som vanligt hemligt. (Jag har ett ganska märkligt jobb ibland!) Idag är det en telefonintervju som väntar i eftermiddag och massor av research inför ett antal artiklar till en bilaga – sen skulle jag verkligen behöva ta en promenad medan det är ljust också, så jag blir lite piggare. Hur gör ni för att bli pigga så här års?

Bilden ovan får bli ett välbehövligt avbrott från gråtrist väder och julbilder, lite beachig känsla med goda bakverk – mums! Den kommer härifrån, och jag tyckte färgskalan var så fin att jag ville visa den för er.

Translation: A summery photo to cheer us up, the weather is awful right now. I say, either snow or summer! Not this grey blah.

#Etiketter
muffins

4 kommentarer

///////////////
 1. Malin

  Jag gör ingenting för att bli pigg – följdaktligen är jag inte det heller… 😉 Skulle dock behöva lite batteriladdning. Bara två veckor kvar till jul. 🙂

  Ditt jobb låter riktigt spännande.

  0
 2. CreativeActivity - Sandra

  Det behövs alltid lite sommar i våra liv!

  Bästa medlet för att bli pigg är att träna och gärna få en dos frisk luft varje dag.

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close