Intervju med mig på Aftonbladet.se.

Intervju med mig på Aftonbladet.se.

I dag ska artikeln ovan också finnas i papperstidningen Aftonbladet, måste kila ut och köpa den i eftermiddag. Mina svar kändes lite korthuggna i textform, både jag och reportern skrattade ganska mycket i telefonen när intervjun gjordes men sånt är ju alltid lite svårt att förmedla i skrift. Och så är det ju jag som är skadad av mitt yrke och tycker att det är lättare att intervjua än att intervjuas förstås… Hur som helst, vill ni läsa en intervju med mig så klickar ni här!

Och så passar jag förstås på att påminna om att man kan rösta varje dag också, det gör man här. Rösta, rösta, rösta – på mig eller på någon av de övriga fyra bloggarna som alla är väl värda att vinna priset tycker jag!

4 kommentarer

///////////////
 1. Frida

  Åh ska genast klicka vidare och läsa!

  0
 2. Hjulia

  Hej..

  Jag älskar din blogg och har givetvis röstat på den-.
  Din logga är cool-…. undrar så vad fonten heter Vill du dela med dig?

  mvh
  Pernilla C

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close