Arlas Hurtbulle i limpform.

Arlas Hurtbulle i limpform.

N

är jag såg receptet på Arlas Hurtbulle hos Trendenser-Frida så nappade jag direkt, och sedan dess har det bakats hurtlimpa flera gånger här hemma. Perfekt matbröd, snabbt ihoprört och en timme i ugnen så har man världens smarrigaste limpa som väntar sedan. Det var dock först idag jag faktiskt kom ihåg att fota också, så det här blir det första hurtbulleinlägget här hos mig. Stort tack till Frida för recepttipset!

Translation: When I saw the recipe for “Hurtbulle” at Trendenser blog I had to try it, and it really is the perfect bread!

0
#Etiketter
recept

12 kommentarer

///////////////
 1. Mrs. b

  Vilken härlig bild!
  Limpan ser god ut. Jag har lite tappat inspirationen i min brödbakning, kanske skulle prova på detta recept.

  0
 2. Nilla

  Det där en en favorit hos mig också. Jättegott bröd!

  0
 3. Inspirera Mera

  Det såg riktigt gott ut! Det blev jag sugen på att prova.
  Kram Sandra

  0
 4. Jenny

  Åååh vilken snygg bild. Duktiga du!

  0
 5. Mumlan

  Härlig bild på mumsigt bröd! Jag är också en flitig hurtbullebakare. Varvar med nötter, torkad frukt, morötter och lingonsylt. Bästa brödet! 🙂

  0
 6. Anna

  Perfekt, jag som har letat efter recept på ett snabbakat bröd – tack!

  0
 7. Anna

  Perfekt, jag som har letat efter ett snabbakat bröd – tack!

  0
 8. Elin

  Hej. Jag gillar också hurtbulle-receptet! Det är en favorit som görs ofta här hemma och alltid blir lika gott. Jag började faktiskt med det för länge, länge sedan (fick tipset av en vän) och blev glad när Frida tipsade om det, tänk vad bra att fler får så god frukost. 🙂 Må så gott.

  0
 9. G

  Vilken härlig bild!!! Du får mig att bli sugen på att baka och det är ett under i klass med att göra vin av vatten! 😉

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close