Smarriga frasvåfflor.

Smarriga frasvåfflor.

M åste erkänna att jag tjuvstartade lite i år… Idag är det som bekant våffeldagen, men jag gräddade mina igår eftersom 1) jag var sugen och 2) då kunde jag blogga om dem idag. (Ja, jag är lite bloggskadad!)

Jag ville göra “riktiga” våfflor i år, från scratch, och som vanligt kan jag verkligen rekommendera Underbara Claras recept! I år kan vi dessutom lyssna på henne när hon gör sina våfflor genom radioprogrammet Pikant! Receptet och programmet hittar du här: Världens godaste våffelrecept!

Translation: Waffles! Today is waffle day, but I made mine yesterday because I craved some and because then I could blog about them today….

#Etiketter
recept

5 kommentarer

///////////////
 1. angelica

  Vilken superfin/bra blogg du har Maria.
  Blir flera besök här!
  Kram

  0
 2. Sally och jag

  Bra recepttips! Jag prövade att göra från grunden förra året men jag måste ha haft ett uselt recept då…

  Kramar från
  Sally och jag

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close