Klicka för större!

Klicka för större! (Alla bilderna är mina privata.)

J

ag hade aldrig varit vid Gardasjön innan den här semestern, men jag vill verkligen åka tillbaka. Jag tror aldrig jag sett såna fantastiska vyer någonstans i världen – de stupande bergen, den blåturkos sjön (med perfekt badtemperatur!), de slingrande kullerstensgatorna och de vita stenstränderna blir fina på bild men är ännu finare i verkligheten. Om ni funderar på en semester här så kan jag bara säga – do it!

Vi hade underbart väder varje dag, förutom den sista dagen då molnen hopades och det regnade under eftermiddagen. När kvällen kom drog det mest spektakulära åskväder jag varit med om in över sjön – det varade i flera timmar med oavbrutet blixtrande. Jag filmade några minuter med min stillbildskamera och klippte ihop till en minifilm – kika här om ni är nyfikna!

Translation: We’ve just come back from a week at Garda lake in northern Italy, and it was amazing. The views are even more spectacular in real life, so if you’re thinking of going there – do it!

9 kommentarer

///////////////
 1. Ida

  Låter (och ser ut som) som en härlig semester! Och shit vilket coolt åskväder!!! “Like” på det 🙂

  0
 2. Melinda

  Shit pommes vad semestersugen man blir!! Skönt att du haft det härligt 🙂

  0
 3. Hermine

  Så härligt att du fick lite semester din arbetsmyra. Jag undrar hur du kan sätta upp dina bilder så fint?

  0
 4. Karin

  Härliga bilder – mina föräldrar har oxå varit där i år och de säger samma sak, att de vill tillbaks.

  0
 5. Petra

  Hej Maria! Åh, vilket toppentips, jag funderar på att ta med mig killen och rymma en stund nu i slutet på sommaren. Har du något bra boendetips?

  Skitbra blogg! Keep up the good work,

  Petra

  0
  1. Husligheter-Maria

   Petra: Tyvärr var vi inte helt nöjda med vårt hotell (Limonaia), men hotell Astor som också ligger i Limone (där vi var) hade en mysig strand och en fin pool, så jag kan tänka mig att det hotellet skulle ha varit ett bättre val. Ha en toppenresa!

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close