Dries van Noten är en av mina absoluta favoritdesigner.

Dries van Noten är en av mina absoluta favoritdesigner.

A

lldeles för länge sedan jag klädde en kammare nu, så här kommer en färsk rackare inspirerat av Dries van Notens höstkollektion! Så här skulle jag mer än gärna både klä mig och bo, så man kan väl lugnt säga att det är ett önskerum på samma gång.

Fina soffan Poeten från Finn Juhl, en snygg läderlappsfåtölj från Le Souk, klassiska soffbordet från Noguchi, sängbordet/hyllan Studio 1 från Ferm living, en industriinspirerad lampa från CB2, snygga vaserna är också från CB2, en grön kudde från Urban Outfitters, leopardmönstrade kuddar från Things trendy, ett fint magasinställ från Designdelicatessen och den fantastiska glasugglan designad av Oiva Toikka för Iittala.

Translation: I haven’t “dressed a room” in ages, so here’s one inspired by the fall collection by Dries van Noten. I wouldn’t mind living – or dressing – like this!

3 kommentarer

///////////////
  1. Kvadratsmart-Maria

    Alltså… Både soffan och soffbordet är ju bland det snyggaste som finns i inredningsväg. Skulle inte alls göra ont att ha dem hemma. Jag.Vill.Ha.

    0
  2. Linnéa

    Jag gillar verkligen dina “klä en kammare”-inlägg. De för samman två intressen så himla bra. Ugglan och fåtöljen skulle gärna få flytta hem till mig.

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close