Bara för att man har ett renoverat kök betyder inte det att man slutar att drömma. Men främst handlar det inte om att byta luckor och sånt för min del, utan mer om att vakna en morgon med en mycket mer spektakulär arkitektur som grund för köket (och övriga huset).

Det här köket är ju egentligen inte så amazing i sig själv, men takhöjden, fönstren och de synliga bjälkarna lyfter det till oanade höjder. McLean Quinlan Architects ligger bakom det och du kan se fler bilder hos Desire to inspire.

Translation: I often dream of a new kitchen, even though the one I got is great and newly renovated. So I’ve figured out that it isn’t the kitchen itself I want to change, but the architecture of my house. So..eh…well then.

#Etiketter
McLean Quinlan

2 kommentarer

///////////////
 1. Frida

  Jag sitter och söker köksinspirationsbilder också. Men få lägenheter har ju den här rymden. Att det ska vara så svårt! 🙂

  0
  1. Husligheter-Maria

   Frida: Jag vet! Vi har den vanliga standardtråkhöjden på 2,40 – det finns dåligt med inspiration då. Drömmen vore ju att bygga helt nytt, men sen var det det där med budget också… =)

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close