Några bilder från min garderob.

Några bilder från min garderob.

H ur ser det ut i min garderob? Ja, lite stökigare än på bilderna ovan får jag väl erkänna, men i övrigt är det sig ganska likt sedan min extrema makeover. Och om man vill veta lite mer om vad jag tycker om sagda garderob, till exempel vilka missar jag gjorde när jag byggde den eller vems kläder jag helst vill fylla den med, kan man läsa det hos Livet hemma. (Sitt ner, för mitt nylle tar upp halva skärmen och det kan kännas lite skrämmande…)

Translation: What does my closet look like? Well, it’s messier than it looks on the pics above, but otherwise it looks the same as when I finished my extreme makeover. IKEA has done a short interview with me about this closet, in Swedish though.

#Etiketter
IKEALivet hemma

3 kommentarer

///////////////
 1. Sophie

  Hej Maria,
  Vad heter den fina tapeten du har? Finns den i andra färger och var hittar jag den?

  Massa massa frågor… 🙂 Tänkte nämligen klä om min garderob och den hade blivit så fin.

  Tack för att du alltid lägger upp så mycket fint som inspirerar.

  Hejs!
  Sophie

  0
 2. Nathalie

  herrans vad vackert! ordning och reda, flott och fint att du bor här nu!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close