Kombinationen av två väldigt trendiga saker på bästa sätt.

Kombinationen av två väldigt trendiga saker på bästa sätt.

Få saker är så trendiga på gränsen till uttjatade som grovt trä (i form av äppellådor och lastpallar) och grova hjul (helst under lastpallarna). Men faktum är att jag inte ledsnat än, och den här bilden visar ett ypperligt sätt att kombinera de två trendtecknen på. Den här bilden åkte direkt in i inspirationsmappen för vårt nya gotlandshus – de vita väggarna, de gråsvarta textilierna, hornen på väggen och så förstås “bokhyllan” gjord av tre ihopmonterade äppellådor med grova hjul under. Ingen dum idé alls – jag kan absolut tänka mig något liknande där.

Och var hittar man då äppel/sockerlådor och grova hjul? Lådorna kan man allt som oftast hitta på Blocket till hyfsade priser, och hjulen hittar du på exempelvis Clas Ohlson eller Tellus. Och den snygga bilden hittar jag hos Door 16.

Translation: This pic is great inspiration for our new summer house. Even though the big wheels and apple crates are almost too trendy right now I really like how it looks in a white space.

0
#Etiketter
horn

4 kommentarer

///////////////
 1. Sara - Shopselected

  Helt klart. Själv tröttnar jag aldrig på horn, renplädara och som du säger basic naturmaterial. Brin all back to basics… Sara – Shopselected

  0
 2. Sofia

  Riktigt snygg förvaring! Passar med det vita och hornet som är ovanför. I like!

  0
 3. De kallar mig Skrållan

  Vi var i Frankrike i somras och jag höll på att bli galen för vid soptunnorna utanför fruktaffärerna stod varje morgon mängder av snygga trälådor som väntade på att slängas! Vore det inte för att det inte gick att ta på planet hade jag absolut snott med med ett gäng hem.

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close