Jag babblar på ganska osammanhängande om Mad men och väckarklockor i senaste numret av ELLE Interiör.

Jag babblar på ganska osammanhängande om Mad men och väckarklockor i senaste numret av ELEL Interiör.

När jag ändå är inne på ELLE-varianter – jag blev tillfrågad av mina härliga “grannkollegor” på ELLE Interiör om att vara med på ett hörn i tidningen, och det är klart jag tackade ja. Så jag kånkade en stor kasse med prylar till jobbet för plåtning – inklusive leopardklackar, väckarklockor och Penguinböcker – och ska sanningen fram så står kassen fortfarande kvar på jobbet eftersom jag är för lat för att släpa hem den igen …

Men, nu var det ju inte min lathet som skulle avhandlas, utan jag måste ju tipsa om det här numret av tidningen av fler anledningar! Förutom att bästa Lotta Agaton numera stylar för tidningen så finns det också ett ganska fantastiskt jobb som plåtats under fyra olika årstider! Idén är ack så enkel, men bara tanken på att det faktiskt måste ha tagit ett ÅR att färdigställa det är ju otroligt ambitiöst. Och så fina hem förstås, bland annat duktiga fotografen Ditte Isagers. Spring och köp, vettja!

Translation: I’m in the latest issue of ELLE Interiör (ELLE Decor in Sweden). And lots of great features as well, an amazing issue!

3 kommentarer

///////////////
 1. Josephine Aune

  Älskar inredningsinspirationen i din blogg! Det där ska jag spana in så fort jag blir frisk och kan få tag i en tidning på jobbet 🙂

  0
  1. Maria Soxbo

   Tack, vad snälla ni är!

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close