Fuskgammalt i sommarhuset.

Fuskgammalt i sommarhuset.

Att kliva in på H&M Home för att “bara köpa vita handdukar” är ungefär lika svårt som att passera IKEA utan att komma hem med värmeljus. Naturligtvis blev det inte bara handdukar, utan också kuddfodralen ovan. De är faktiskt finare än på bilden och framför allt är materialet toppen – inte alls så stelt och styvt som jag trodde utan de känns närmast “söndertvättade” vilket är precis vad jag ville ha. Fuskgamla, javisst! Men de behöver ju inte kännas nya för det.

Nu ångrar jag verkligen att jag inte köpte den fina Cinnamon-kudden också medan den fortfarande fanns i lager, jag stod och vägde på “köp”-knappen hur många gånger som helst. Hmpff. Om du råkar sitta (haha) på en sådan och anser att det var ett felköp, säg till så köper jag den av dig!

Translation: I couldn’t resist buying these supersoft pillowcases from H&M Home the other day. And now I really wish I bought the Cinnamon one as well …

0
#Etiketter
H&M HomeIKEA

9 kommentarer

///////////////
 1. Tina

  Snygga – jag tycker om den här typen av tryck på kuddar. 🙂

  0
 2. Petra Stegman-Axlund

  Åh, vad glad jag blir. Just dem kuddarna är på väg över Atlanten till mig i en julklappsinslaget paket. =)

  0
 3. Isa

  Kuddarna är schyssta. Var inne på Hm´s hemsida för ett tag sedan och skulle beställa men då va de slut.

  Hoppas de blir bra.

  Hälsningar
  Isa

  http://www.isabsson.se

  0
 4. Sara

  Åh vilka fina kuddar. Tack för en fin inspirerande blogg!

  0
 5. Lisa

  Hej Maria, först vill jag passa på och säga att jag verkligen gillar din blogg och tittar in flera gånger i veckan!
  Jag har ganska precis blivit klar med mitt fritidshus och nu får jag äntligen börja funder över inredningen. Jag kommer ihåg att jag ramlade över en artikel i något inredningsmagazin där de köpt en väldigt vacker skinn matta och en blå stol i Arne Jacobsen stil men till ett mycket bättre pris. Naturligtvis kan jag inte hitta tidningen och kommer inte ihåg vad företaget heter, det jag kommer ihåg var att det var ett ganska stort danskt företag som skickade till Sverige och att det hade ett “lätt” namn typ home eller house…har försökt leta själv på nätet men hittar det inte. Kanske du vet vilket jag söker?!

  0
  1. Maria Soxbo

   Lisa: Kan det vara Housedoctor? Annars vet jag tyvärr inte. Lycka till i jakten!

   0
 6. Inredaren

  Din blogg är underbar. Keep up the good work.
  Något jag tänker ge tips om, och som inte så många nämner, är hur mycket en schyst dörr gör för helheten i hemmet.
  Tipsar om ett företag där jag beställt dörrar tidigare:
  http://www.gkdoor.se

  0
 7. Nanna

  Jag tycker att HM Home kan få öppna i skåne också…. 🙁

  0
 8. Pingback:Nytt här hemma! | Husligheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close