Guld och vitt, juligt utan att bli klyschigt.

Guld och vitt, juligt utan att bli klyschigt.

Ytterligare ett skäl att läsa Lovenordic är att man får tips om webbshoppar som kan tänkas intressera en. Bland annat hittade jag Impressionen, som i och för sig inte riktigt levererade som jag hade hoppats efter att ha sett inspirationsbilderna ovan men de var ju fina nog att förtjäna ett blogginlägg, no?

Translation: I found Impressionen via Lovenordic, and even htough I didn’t find much I liked right now I do love the images above. Very stylish!

0

2 kommentarer

///////////////
 1. mimmi

  Hej Maria!
  Jag undrar hur man gör sådana “färgscheman” eller “färgpaletter” som du brukar ha på bloggen? Eller du hade det ofta förr iaf! Vet du vilka jag menar…? Alltså när du har en fin bild och bredvid en färgskala som visar de olika färgerna och nyanserna i bilden.
  Kanske gör du dem helt själv, men jag ar för mig att jag sett någon sida där man kan göra dessa…
  Ytterst tacksam för svar!

  /Mimmi

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close