Färgerna, miljön, trappan – jag tar allt!

Färgerna, miljön, trappan – jag tar allt!

A ntar att spiraltrappor är fasligt opraktiskt egentligen – så fort man ska upp eller ner med en möbel blir det bökigt värre – men vackert är det ju onekligen. Bilden ovan är tagen av duktiga Ditte Isager och jag gillar allt, från färgskalan till möblerna och de personliga prylarna. Men det är inte den enda spiraltrappan som cirkulerat på sistone, här är ett par till.

Vitt och sirligt i den här maffiga spiraltrappan.

Vitt och sirligt i den här maffiga spiraltrappan.

Den tjusiga trappan ovan finns i den fina stugan som Designers block äger och som också synts hos Design*sponge. Otroligt läcker och visst fattar jag att man lockas av skulpturala trappor som denna, opraktiskt eller ej.

Finfint hem i Arild med fantastisk spiraltrappa med patina.

Finfint hem i Arild med fantastisk spiraltrappa med patina.

Och så denna då, som synts på diverse bloggar den senaste tiden. Det är Residence och fotografen Sara Svenningrud som visar upp mexitegelvillan (!) i Arild som bland annat fått en “ny” spiraltrappa från en byggnadsvårdsfirma installerad. Otroligt fint!

(Och ps, för er som tycker att det borde dyka upp en Spotifylista här idag så har ni förstås helt rätt. Men den kommer tyvärr inte förrän om två veckor – förklarar varför då. Hoppas ni står ut och istället utforskar de gamla om ni inte redan gjort det!)

Translation: Three spiral staircases that really caught my eye.

0

6 kommentarer

///////////////
 1. tinajo

  Jag älskar spiraltrappor – de kan vara så vackra att se på! 🙂

  0
 2. madde

  hej hej!

  Gott nytt år.

  Vilken perfekt inspiration. Vi ska förmodligen ha en spiraltrappa när vi ska inreda vår vind. Det negativa e att de tar väldans stor plats 🙁

  Ha det gott

  M

  0
 3. Cecilia

  Den vita trappan var verkligen urläcker!

  Önskar dig ett fantastiskt 2011!

  På min blogg får du nu 14 nycklar för att uppnå ditt drömliv. Kolla gärna in det!

  0
 4. malin

  Jättefint med spiraltrappor men som du säger. Opraktiskt.

  0
 5. Marcus på Trappform AB

  Läckra trappor! Jag bygger trappor på heltid. Och vill bara tipsa om att en välplanerad spiraltrappa inte tar mer plats än en vanlig trappa;)
  Tack för en bra blogg!

  0
 6. Sofia Jonsson

  Jag gillar spiraltrappor, trappor behöver inte bara fylla en praktisk funktion utan kan även vara en snygg inredningsdetalj. En av de viktigaste och största fördelarna med en spiraltrappa är att den tar upp väldigt lite utrymme. Läs mer på: http://www.trappspecialisterna.se/spiraltrappor/

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close