Box of Swedishness – kul presentidé!

Box of Swedishness – kul presentidé!

Antar att de flesta av er redan känner till webshoppen Swedishness, men för mig var det faktiskt första gången jag hört talas om den när jag snubblade över den nyligen. Kul koncept som säkerligen funkar väldigt bra internationellt och jag hittar många godbitar i sortimentet – som Kristina Starks tändsticksask i rostfritt stål (en annan grej jag inte visste fanns, jag trodde den bara fanns i svart och vitt!). Usch, nu blev jag shoppingsugen igen …

Translation: I had never heard of webshop Swedishness until very recently, but it’s a great concept I think. Even I want to shop there, and I AM Swedish…

0
#Etiketter
Swedishness

3 kommentarer

///////////////
 1. tinajo

  Hade ingen aning om den faktiskt – ska genast kolla! 🙂

  0
 2. Angela Gotborn

  Gillar din blogg, brukar gå in och kolla ofta, många fina bilder. Dock är jag ganska dålig på att kommentera men kunde inte låta bli denna gång.
  Swedishness är en trevlig webbutik, hittade den i höstas och nu säljer jag mina halsband där.
  Vänligen Angela

  0
 3. shara

  Åh, en sån där rund skinnbörs har jag! Min pappa hade en sån när jag var liten och jag letade som en toka efter en, och så fick jag en (ny) av min pappa!

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close