Fantastiska Sydafrika. Bilen på bilden har dock inget med min semesterupplevelse att göra, den var bara så mycket mer fotogenisk än vår hyrda lilla Hyundai...

Fantastiska Sydafrika. Bilen på bilden har dock inget med min semesterupplevelse att göra, den var bara så mycket mer fotogenisk än vår hyrda lilla Hyundai...

För er som undrat varför jag varit så genomusel på att svara på kommentarer på sistone så kommer här förklaringen – jag bytte nämligen snöglopp, minusgrader, barrande julgranar och julmatsrester mot 40-gradig värme, femstjärnigt vin för 20 kronor glaset och gepardungar i Sydafrika under två veckor. Och eftersom jag är en nojig typ ville jag inte skylta på bloggen med att vår villa stod tom, så jag låtsades som att det regnade (snöade?) och hoppades att ni skulle förlåta mig när jag kom hem. (Huruvida strategin var effektiv? Well, två villor på vår gata har tyvärr haft inbrott medan vi var borta – dock inte vår, peppar peppar …)

Anyway, naturligtvis ska jag slänga upp ett gäng bilder från resan här vad det lider (och totalt ignorera att detta är en inredningsblogg), men det kan måhända ta en stund att gå igenom de 1500 bilder vi tagit så den ovan, tagen längs vägen mot Godahoppsudden, får räcka för tillfället.

Translation: I’ve actually been out of town for a couple of weeks, on vacation in South Africa. Amazing trip, more pics to come …

#Etiketter
Sydafrika

8 kommentarer

///////////////
 1. [room] by sofie

  Åhh, det där lät inte helt fel!!!
  Förstår att ni haft en fantastisk upplevelse. Ser fram emot fler bilder 😉 !!!

  Fick senaste nr av Amelia idag, hihi! Ett roligt reportage!

  Nu bloggar jag även här;
  blogg.ystadsallehand.se/hem

  KRam Sofie

  0
 2. Marie

  Visst är det ett fullkomligt fantastiskt land. Vi var där förra året i januari och jag längtar tillbaka i stort sett varje vecka. Hade turen att få en tjänsteresa sedan i april, men det har inte minskat min längtan dit.

  Maten, landskapet, människorna. Kombinationen var oslagbar.

  Saknar dock babianerna på bilden ovan…

  0
 3. Sofie

  OCH här kommer den rätta adressen till min nya blogg var lite för snabb på tangenterna innan!!! 🙂

  0
 4. malin

  Åh vad härligt med semester. Vill verkligen se bilder därifrån.

  0
 5. Julia

  FINT! Ska blir kul att få se lite bilder! xx

  0
 6. Camilla Jilderup

  Jag har alltid drömt om att åka på safariresa…

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close