Sötaste kakorna, i korrekta Pantonefärger!

Sötaste kakorna, i korrekta Pantonefärger!

Om man är ett fan av godsaker (jag räcker upp handen!) så kanske de här urgulliga Pantonekakorna vore en rolig present? Det är Kim Neill som ligger bakom, och hon har verkligen ansträngt sig att hitta rätt nyanser och märka kakorna med rätt färgkod. Till och med guld och silver finns med i asken! De går inte att köpa från Kim, men däremot har hon berättat hur hon gjorde dem här så är man bara utrustad med skapligt med tålamod går de fint att göra själv. Burkar finns att köpa till exempel här, och hela härligheten hittade jag via Designsponge.

Translation: If I had the patience I would definitely try to make Pantone cookies like Kim Neill’s.

#Etiketter
Pantone

9 kommentarer

///////////////
 1. ak/cancan

  Jag som genast tänkte..var kan man köpa en sådan ask med kakor… Läckert!

  0
 2. Ingrid

  hej! jag håller på och läser “Dagens outfit” just nu här hemma och ville bara säga att det är en riktigt bra inspirationsbok! jag finner motivation till att blogga på i den 🙂 så tack för det!

  Jag undrar dock om du anser att man kan lyckas med bloggen nu när så många framgångsrika gjort det? har man en chans tro?

  Kram Ingrid

  0
  1. Maria Soxbo

   Ingrid: Åh, kul! Jag tror absolut att man kan lyckas, det gäller bara att hitta en nisch, satsa på kvalitet, hitta smarta sätt att marknadsföra bloggen på och sen ha tålamod. Lycka till!

   0
 3. Lotta

  Galet fina! Vilket tålamod – imponerad är jag! Och vill haaa 🙂

  0
 4. Cilla

  Hej!
  läste ditt fina inlägg om sydafrika. Jag ska åka dit i veckan och tänkte därför höra med dig om vilken safari ni åkte på? Svårt att veta annars vad som är bra eller inte. Har du något förslag på bra boende annars också?

  Tacksam för svar!

  0
  1. Maria Soxbo

   Cilla: Vi bodde på Idwala game lodge, som Destination Sydafrika hjälpte oss att boka. Ha en fantastisk resa!

   0
 5. Erica

  Design-nörderi när det är som bäst 🙂
  Kanske man kan göra en lite enklare variant och bara ta en “slide”. Om man gör kakorna lite längre räcker det att man spär ut eller fyller på färgen lite för att få skalan rätt.

  Hälsningar fröken 707 🙂

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close