Inredning på cirkustema!

Inredning på cirkustema!

En gång i veckan gör jag ett inredningsplock på tema till Aftonbladets söndagsbilaga, men det är ytterst sällan de når bloggen av någon anledning. Jag tänkte mig lite bättring på det, så här kommer prylarna som var med i söndags. Upprepning för er som brukar unna er en kvällis på helgerna, men det hoppas jag ni står ut med.

På bilden: Disktrasa, 29 kr, Lagerhaus. Träelefant av Kay Bojesen, 1 495 kr, Royaldesign.se. Risbollslampor, 107 kr/st, Mio. Förvaringslåda, 199 kr, Jotex. Randig kudde, 79,50 kr, H&M Home. Bord, 799 kr, Ellos. Äggkoppar, 25 kr/st, Åhléns. Plastmatta, 912 kr, Horredsmattan. Affisch med egenvalt namn, 275–570 kr, Inreda.com. Barntält, 199 kr, ICA Maxi.  Och inspirationsbilden kommer från Ferm living!

Translation: Every week I put together a couple of pages on a certain theme in a large newspaper here in Sweden. This one was published last Sunday, and the theme of course was Circus!

11 kommentarer

///////////////
 1. Therese

  Älskar ditt elefant e, helt fantastiskt! Fortsätt gärna.

  0
 2. Helena N

  Hej! Tack för en superbra sida! Du är verkligen jätteinspirerande. 🙂 Jag undrar över den där snygga förvaringslådan i svartvitt, är den verkligen från Jotex? Jag kan inte hitta den på deras sida.

  Mvh Helena

  0
  1. Maria Soxbo

   Helena: Den är ett mysterium, den där lådan. Den fanns med i Jotex sortiment i pressagenturens bildbank, men verkar inte vara från dem trots allt. Pressagenturen är på bollen, så så fort jag får svar ändrar jag här!

   0
 3. Mia

  Hej jag letar Industrilampor till mitt kök och undrar om du vet några som inte är allt för dyra !! Men ändå fina !! Ha en jättebra fredag

  0
 4. Mia

  Hej jag letar Industrilampor till mitt kök och undrar om du vet några som inte är allt för dyra , men ändå fina !! Ha en trevlig helg

  0
  1. Maria Soxbo

   Mia: Det finns industrilampor nästan överallt numera, kolla BoConcept, Mio, Designtorget m fl.

   0
 5. [room] by sofie

  Åhh, tack Maria för ett roligt plock. Får ju inte tag i kvällisar här i Danmark, mer än på nätet 🙂 !!!

  Måste bara ha cirkusplanchen!!! Den skulle passa perfekt här hemma 🙂 …helt underbar!

  Kram och trevlig helg!
  Sofie

  0
 6. Cecilia

  Är också inne på cirkustankar till blivande barnrummet. Hittade massa roligt på Lagerhaus häromhelgen.

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close