Ovanligt mycket rosa för att vara jag...

Ovanligt mycket rosa för att vara jag...

Att jag inte bloggade igår beror förstås på detta, även om jag inte var slug nog att informera om det dagen innan utan bara kunde kommunicera det på twitter. Men jag tror nog ni överlevde även om budskapet inte gick fram …

idag är jag hur som helst tillbaka! Och vi börjar med tre tydliga vårtecken – pelargonsticklingar i mina små ekollonvaser (första gången ever jag försöker, så jag räknar med att kasta dem om någon vecka eller så), inredningstidningsbonanza i vårfärger och så en riktigt praktfull bukett födelsedagstulpaner. För ja, fyller man år 17 mars så får man räkna sin egen födelsedag som ett vårtecken, tycker jag. Ska vi vara noga så finns det ett fjärde vårtecken också – att jag nyser som en galning. Hej hasselpollen, välkommen hit!

Translation: Three signs of spring – freshly planted geraniums, decor magazines in fresh spring colours and a huge bunch of birthday tulips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close