En "chalkboard horse" – livsnödvändig!

En "chalkboard horse" – livsnödvändig!

Snubblade över det här knasroliga när jag surfade runt häromdagen – chalkboard horses! (Och andra djur, som älgar.) Det är en etsyshop som säljer dem, och även om jag inte riktigt förstår vad jag ska behöva anteckna på en hästkropp så gillar jag ändå idén på något vis. Dessutom måste den ju vara rätt lätt att göra själv – en Barbiehäst och lite griffelfärg, liksom? Via Whorange.

Translation: Chalkboard horses! I can’t really see the need of one, but I like them anyway.

0
#Etiketter
Etsy

4 kommentarer

///////////////
  1. Maria Soxbo

   Olivia: Visst är den!
   enannanhelena: Haha, tack!

   0
 1. enannanhelena

  Om jag hade haft ett griffeldjur så skulle jag skriva trevlig helg, till Dig, på den. Och tack för uppdateringstitten. Fullspäckad som vanligt. Med pioner och “lutande”, smarriga tårtor och så lite inredning på det… 😉
  /helena

  ps Jag skulle nog behöva en elefant, minst, eller en mammut, för alla de häringa 😉 orden!

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close