Två skåp som får åka med till sommarhuset.

Två skåp som får åka med till sommarhuset.

Eftersom det tyvärr inte är gratis att hyra envägssläp till Gotland och dessutom köpa färjebiljett för det, så har jag haft det ganska angenäma uppdraget att shoppa möbler nog att fylla släpvagnen så att vi ska slippa hyra så många gånger. Förvaring har stått på högst på önskelistan, och igår irrade vi runt i både Sundbyberg och Kungens kurva för att hämta upp dessa två. Linneskåpet till höger är så klart fint som det är, det behöver bara rengöras lite (någon som har smarta knep för att få ett sånt här skåp så fint möjligt? Något mirakelmedel?).

Furuskåpet till vänster däremot ska få en makeover förstås (är INTE redo för furu än). Planen är att måla det – antingen helt vitt, eller med vit “bakgrund” och gråsvart i övrigt (ungefär så här). Vad tycker ni?

Är också på jakt efter nya lådknoppar till det, så tipsa mig gärna om roliga webbshoppar med bra “knopputbud”!

Translation: Yesterday I bought two new cabinets for our summer house. The right one is good to go, the left one needs a makeover badly.

#Etiketter
Gotland

8 kommentarer

///////////////
 1. Johanna H

  Kika in på specialbeslag.se eller Googla Nacka byggnadsvård! Det finns massa fint där, även för e-handel. Hoppas du hittar något! Tack för en toppenblogg!

  0
  1. Maria Soxbo

   Johanna och Karin: Tack för tipsen!
   Hem-ligheter: Ja, jag lutar åt det. =)

   0
 2. Karin

  Bästa medlet för att putsa upp fanerat trä (och massor av andra, blanka ytor) är Fulgentin! Jag rekommenderar det varmt. http://www.fulgentin.nu/

  0
 3. Hem-ligheter

  Tycker absolut att du ska måla det så som bilden du hade, alltså vit inuti men annan färg utanpå. Mycket snyggt.

  0
  1. Maria Soxbo

   Sara: Just det, de är superfina! Dock rätt dyra – jag tror jag kan hitta liknande billigare. Eller åtminstone så är det min plan …

   0
 4. Pingback:En skåpmakeover | Husligheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close