Pionknoppar i nya vasen.

Pionknoppar i nya vasen.

Att nöja sig med det näst bästa behöver inte vara något dåligt – se bara vad fin min nya provrörsvas är, trots att det inte är Tsé & Tsés dyra variant utan en betydligt billigare från bästa Anyhow. (Den finns inte längre i sortimentet, men jag hade lite tur och fick köpa en som låg kvar på lagret – tack, Elisabeth!) Någon gång i framtiden kanske jag ändå investerar i den franska lyxvasen, men den här sommaren blir den här lilla rackaren en helt okej kompromiss medan jag lägger pengarna på möbler och målarfärg istället.

Tilläggas bör att den franska inte är hutlöst dyr, den allra största varianten kostar strax över 2000 kronor exklusive frakt, men det blir många bäckar små när man håller på att möblera ett helt hus …

Translation: The test tube vase from Tsé & Tsé is on my wishlist, but while I save up for it I got this cheaper version from Anyhow. It looks great, too!

Translation

0
#Etiketter
AnyhowTsé & Tsé

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close