Finfina fynd hos Shavingkitsupplies.

Finfina fynd hos Shavingkitsupplies.

Dags för ett Etsytips igen! Denna gång är det shoppen Shavingkitsupplies, som har härliga vintagegrejer till överkompliga priser. Fint stylade bilder också – nackdelen är bara att det ibland är rekvisitan man vill ha, som till exempel Encyclopedia-trälådan på bilden ovan, när det bara är själva böckerna man får köpa … Men det är en smäll man får ta – fina saker är det hur som helst!

Translation: This week’s Etsy shop is Shavingkitsupplies, with lots of great vintage items. Unfortunately I often want to buy the props in the nicely styled photos instead of the actual item, but hey – it’s still a great shop.

0

2 kommentarer

///////////////
 1. Erika

  Tack för tipset! Jag la vantarna på det fina lövformade teakfatet på bilden, snart på ett bord nära mig. 🙂

  0
  1. Maria Soxbo

   Erika: Kul! Grattis till ett snyggt köp!

   0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close