Olle Eksells fina “kakaoögon” har ju valsat runt i bloggsvängen i många år nu, men jag är lika förtjust i dem än. Nu såg jag att Moderna museet har börjat sälja två andra varianter av kakaoaffischer i sin webbshop – kul! För er som liksom jag föredrar affischen från utställningen i slutet på 90-talet, så finns den fortfarande att köpa hos Form/Design center.

Moderna museets två varianter.

Moderna museets två varianter.

Translation: The “eye” poster by Olle Eksell has becoming a Swedish blog classic, and I just found a couple of other versions at the Modern museum webshop.

0

7 kommentarer

///////////////
 1. Tina Dalemo

  Ja de är ju bara för härliga! Håller på att styla om hemma. Hmmm…kanske ska fundera….

  0
 2. Anna G.

  Jag har den högra affischen hemma, tyckte det var roligt med en annan variant av denna klassiker. Nu har jag bestämt mig för att byta ut den till klassikern ändå, för den jag har känns lite plottrig efter ett tag…

  0
  1. Husligheter-Maria

   Anna: Åh, jag förstår det, jag tror jag också skulle ha tyckt det. men klassikern ledsnar man inte på, lovar! =)

   0
 3. Matilda

  De är jätte fina, tror bestämt att Klassikern ska få flytta in i mitt hem!

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close