Jag smiter iväg till vårt lilla Gotlandsparadis en sväng idag för att titta till allt inför hösten. Jag har verkligen saknat det sen vi åkte därifrån i somras, så det kommer att bli en liten energiboost att återse det. Men – jag har ett nytt mobilt bredband som just nu funkar uruselt i Stockholms innerstad, så hur det funkar på Gotland där täckningen redan är usel vågar jag inte ens tänka på. Så blir det lite extra tyst från mig i helgen så vet ni vad det beror på, men datorn följer med så förhoppningsvis kan jag blogga på som vanligt. Ironiskt vore det väl annars, om jag bloggtystnar totalt efter att ha önskat fler kommentarer? =)

Vägen förbi vår lilla gata och "vår" strand. Foto: Maria Soxbo/Husligheter.

Vägen förbi vår lilla gata och "vår" strand. Foto: Maria Soxbo/Husligheter.

Translation: I’m going to Gotland and our summerhouse for a couple of days and I’m not sure whether I will be able to blog. Hope so!

#Etiketter
Gotland

4 kommentarer

///////////////
 1. Vardagstugg

  Ser riktigt mysigt ut =) Ha så trevligt i helgen

  //Annelie

  0
  1. Husligheter-Maria

   Detsamma! Just nu räcker uppkopplingen (en “stapel” av fem) precis till att svara på kommentarer, men att ladda upp bilder kan blir svårt … =) Ha en fantastisk helg du med!

   0
 2. Caroline

  Vill bara säga att jag läser din blogg ofta, men är dålig på att kommentera.
  Jag ber om ursäkt, jag bloggade själv förut och vet ju hur kul/viktigt det är med lite respons! Ska bli bättre!
  Ha så härligt på Gotland, hoppas på att få se härliga bilder!

  0
  1. Husligheter-Maria

   Åh, du behöver inte alls be om ursäkt, jag är dålig på att kommentera själv (Men ska försöka bi bättre.) Men tack för att du förstår! =)

   0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close