I 99 fall av 100 dras jag till orden “honung” och “citron”. Det är nåt som låter så fräscht, smarrigt och gott med de två orden. Och tvålar är inget undantag – jag älskar när man doftar citron om händerna.

Ljuvliga tvålar och handdukar med monogram.

Ljuvliga tvålar och handdukar med monogram.


Etsyshoppen Frog goes to market spelar med andra ord effektivt på mina strängar och när tolv små tvålar kostar knappt 130 kronor så är det väl bara en tidsfråga innan jag slår till. Här finns även kökshanddukar med monogram av klassisk typ, precis såna som hängde hemma hos min farmor. Nostalgi!

Translation: I love anything with honey or lemon scent, so it’s just a matter of time before I buy some of Frog goes to market’s soaps!

#Etiketter
Etsy

6 kommentarer

///////////////
 1. Andrea Liljenbrunn

  Egentligen ville jag kommentera på inlägget om Buffalowinter men det verkar ha försvunnit så jag får lägga kommentaren här: tack för tipset! Helt fantastisk affär. Jag surfar väldigt mycket på Etsy men det är sällan jag hittar en vintage prylsamlare som har så här mycket som faller mig i smaken. Jag säger bara: fågelburen….

  0
  1. Husligheter-Maria

   Det försvann för att jag råkade publicera det en vecka för tidigt – återkommer om en vecka med det! =)

   0
 2. Therese W

  ÄLSKAR dina Etsy-tips! Fler efterfrågas! Gärna nu innan jul 🙂

  0
  1. Husligheter-Maria

   Bra att de gillas! Jag älskar Etsy, så den här kategorin kommer nog aldrig att försvinna … =)

   0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close